Tjenester

Solfilm


Komfortabelt, sikkert og stilig. Våre solfilmer gjør mer enn å gi et forbedret utseende. Den holder varmen ute og gjør det behagelig for passasjerene, samt at verdisaker som oppbevares i bilen blir sikrere. Det er mange grunner til å montere solfilm på bil:

  • Hindre innsyn
  • Beskytte barn og dyr mot solvarme og blendende lys
  • Spare energi
  • Stylet utseende

Så, mens bilen din vil se stilig ut fra utsiden, vil du og dine passasjerer ha det komfortabelt inne i bilen. I tillegg til å redusere solvarmen, vil alle våre filmer filtrere bort 98 % av de ødeleggende UV-strålene som kan falme bilens interiør. Ikke nøy deg annet enn det beste for ditt kjøretøy og bestill riktig solfilm i dag. Vi bruker SunGard og 3M sine filmer.

Dekor og helfoliering


Førsteklasses montering er nøkkelen til å oppnå dekor som varer lenge. Vi tilbyr løsninger for dekor til nesten alt du kan tenke deg. Firma logo og annen dekor kan brukes på kjøretøyet for å øke synligheten. Bruk din gratis reklameplass til å fremheve ditt firma, eller deg selv!

Helfolieringsfolie kan enten printes digitalt for en fullstendig spesialtilpasset helfoliering, eller være ensfarget for en frisk ny fargeendring på bilen. Alle kjøretøyer kan folieres. Man beskytter lakken mot steinsprut og UV-stråler fra sola, det er billigere enn å lakkere og det er enkelt å fjerne igjen.

  • Bevarer lakken
  • Kommer i alle slags farger og varianter
  • Beskytter mot steinsprut

Skilt og banner


Tydelig kommunikasjon er viktig. Vi monterer alt av innvendige og utvendige skilt. Fra store byggeplass skilt til små postkasser. Trenger du nytt skilt, benytter vi oss av våre underleverandører som kommer med smarte løsninger for å få frem uttrykket vi er ute etter. Vi har lang erfaring med montering av skilt og holder fokuset ved kvalitetssikringen av produktet og montering.

 

 

 

 

 

 

Montering og diverse


Vi er et 3M™ MCS™  Sertifisert firma for Sign & Graphics. Sertifikatet gjelder i to år og fornyes videre etter inspeksjon eller videre kursing og/eller utdanning.  Sammen med dette har vi nylig (mai 2012) gjennomført ett re -autorisasjons kurs for autoriserte montører. For deg betyr dette kvalitet i alle ledd, slik vi alle ønsker. Til tider utfører vi oppdrag for andre reklamefirmaer. Vi er fleksible og tilpasser oss alles behov. Nøkkelen til samarbeidet gjenspeiler seg i kvaliteten i håndverket for faget vårt.

Nettside satt opp av Attitude Media. © Kopirett Monterdekor.
3M™ Autorisert Montør – 3M™ MCS™ Sertifisert firma for Sign & Graphics – 3M™ MCS Garantiprogram

Wordpress Themes - Free Wordpress Themes